Wilt u ook uw aluminium overkapping laten plaatsen?

Wilt u meer van het buitenleven genieten? Dan is een terrasoverkapping een perfecte oplossing. Nu is niet iedereen handig of heeft er de tijd voor, maar door wie gaat u dan de aluminium overkapping laten plaatsen? Geen zorgen. Mullerveranda heeft zijn eigen monteurs in dienst. Onze ervaren mannen staan voor u klaar om u te helpen bij deze klus. 

Uw aluminium overkapping laten plaatsen door een proffesioneel team boek nu een inmeting

Zo u heeft besloten dat u een aluminium overkapping gaat aanschaffen. Deze aluminium overkapping laten plaatsen kan zeker. Alleen hoe meet je nou? Meten is weten zijn mijn opa altijd. Ja het is wel belangrijk dat je juist meet, daarom bieden wij u onze inmeet service aan. Hoe werkt dat. Dat werkt als volgt.

Als u naar onze website gaat mullerveranda.com ziet u boven in de menubalk staan inmeting. Als u daarop klikt en uw adres gegevens invult bij bestemming. Ziet u een klein bedrag dat voldaan dient te worden. Dan komt iemand langs voor de juiste maten. Wanneer wij de opdracht daarna mogen uitvoeren van u. Wordt het zogenoemde “inmeting “bedrag in vermindering van uw totale factuur gebracht.

Uw aluminium overkapping laten plaatsen is zo gebeurd!

En hoe nu verder? Een aluminium overkapping laten plaatsen kan het beste aan een gevel geplaatst worden, maar vrijstaande constructies zijn ook mogelijk. Het is wel belangrijk dat je een goede stevige ondergrond hebt. Als u tegels hebt liggen die groter dan 60 cm x 60 cm x 5 cm zijn en deze liggen waterpas hoeft u zich geen zorgen te maken. De montage van een overkapping gebeurd meestal binnen 1-3 dagen. Is afhankelijk van de afmetingen en de samenstelling van uw overkapping. Lees meer hierover bij onze veel gestelde vragen.

Om uw aluminium overkapping laten plaatsen. Welke voorbereidingen kunt u doen voordat het montage team komt

U kunt het beste maar goed voorbereid zijn, dat is het halve werk. Daarom hieronder wat handige tips.

Een aluminium overkapping laten plaatsen is een hele klus. Dus wil ons team graag bij aankomst meteen beginnen. Hieronder nog een paar tips die erg kunnen helpen:

  • mogelijkheid om de bus op de oprit of bij de ingang van de tuin kunnen parkeren
  • tuin vrij is van obstakels zoals tafels, stoelen, planten
  • een stroompunt waar een haspel op aangesloten kan worden

Hoe een aluminium veranda onderhouden?

U bent nu volop aan het genieten van uw nieuwe veranda, maar hoe kunt u deze het beste schoonhouden? Aluminium vereist weinig onderhoud. Dit materiaal is goed bestand tegen de weeromstandigheden en gaat lang mee.  

Het dak van uw veranda dient u wel af en toe schoon te maken:

  • Heeft u een aluminium overkapping laten plaatsen met een glazen dak kunt u dit het beste schoonmaken met een schoonmaakmiddel voor glas. Het liefst geen hoge drukspuit gebruiken dit kan namelijk kleine krasjes veroorzaken. Wij adviseren u om niet te lopen op het dak van uw veranda.
  • Een veranda met een polycarbonaat dak is wat gevoeliger u dient dus iets voorzichtiger te zijn. Het gebruik van schurende en bijtende middelen raden wij af.