Voor welke alu overkapping kies jij?

 

Een overkapping is een heerlijke plek om te genieten, bij te komen van uw dag of een goed gesprek te voeren op de lange avond. Aluminium overkappingen komen in verschillende soorten en maten. Het is goed om te weten waarvoor je gaat kiezen. 

Een alu overkapping met polycarbonaat dak

Een overkapping met polycarbonaat dak is vaak goedkoper dan een dak van glas. De polycarbonaat platen zijn standaard in 16 mm en te verkrijgen in twee kleuren namelijk helder en opaal. Opaal of ook wel melkwit genoemd is de meest gekozen, omdat deze de zon iets beter tegenhoudt. 

Een alu overkapping met glazen dak

Een alu overkapping met glazen dak heeft als voordeel veel lichtinval. Het perfecte zicht naar buiten zorgt daarnaast voor een vrij gevoel, waardoor je je meer betrokken voelt bij het buitenleven. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een glazen overkapping. Bij Mullerveranda bent u niet gebonden aan standaard maten. Wij maken kosteloos uw overkapping op maat. Nodig uw gasten uit om gezellig buiten te zitten en ’s avonds te genieten van de gezelligheid en een drankje.

Bij Mullerveranda bieden wij verschillende alu overkappingen aan. Ieder met hun eigen kenmerken:

De Trendline staat voor elegant, verfijnd en design. Heerlijk genieten van uw alu overkapping. Lekker relaxen op uw terras genietend van het stralend weer. Zelfs bij een frisse bries en koelere temperaturen kan u optimaal van uw terras genieten.

De Robuust line Zijn naam verraad het al; sterk, degelijk en solide gebouwd. Met zijn 14 cm staanders is hij extra stevig en kan meer gewicht dragen zodat bij grotere maten de 3de staander in het midden niet meer nodig is. De gepatenteerde dubbelwandige goot is zo ontwikkelt dat het water makkelijker afgevoerd wordt zonder hinder van bladeren e.d. die dankzij de brede ruimte veel makkelijker verwijderd kunnen worden. Bovendien komen bij deze alu overkapping de onvermijdelijke boorgaten die bij de montage van een schuifdeur horen, niet meer in de goot zelf terecht maar in de daarvoor bestemde onderliggende extra ruimte, handig!

Wenst u meer informatie over onze soorten overkappingen en mogelijkheden neem dan contact op met een van onze medewerksters. Of kom langs in onze showroom, de koffie staat klaar!