Robuust Line

Ā ROBUUSTLINE

 

Dankzij een vakbekwaam team presenteren wij u met trots onze nieuwe Robuust Line. De naam Robuust verraad het al: sterk, degelijk, solide en stevig gebouwd. Het aluminium is een groen product. Zo kan het oneindig gerecycleerd worden zonder kwaliteitsverlies! Heerlijk genieten in je veranda als naadloze overgang van woning naar tuin. Op deze manier kun je perfect het buitengevoel naar binnen halen. Een heel jaar lang.

 

Na jarenlange ervaringen kwamen we er achter dat sommige combinaties niet mogelijk waren met onze trend line systeem. Uw mening en wensen zijn heel belangrijk voor ons! U koopt namelijk een veranda voor het leven en om volop te genieten van alles om u heen en een 3de staander in het midden kan het zicht op uw tuin beĆÆnvloeden. Dat heeft ons aan het denken gezet om iets unieks te creĆ«ren.

 

Met zijn 14 cm staanders is hij extra stevig en kan meer gewicht dragen zodat bij grotere maten de 3de staander in het midden niet meer nodig is. De veranda heeft 2 staanders zodat u volop kunt genieten van het uitzicht

 

De gepatenteerde dubbelwandige goot is zo ontwikkelt dat het water makkelijker afgevoerd wordt

zonder hinder van bladeren e.d. die dankzij de brede ruimte veel makkelijker verwijderd kunnen worden.

Bovendien komen de onvermijdelijke boorgaten die bij de montage van een schuifdeur horen, niet meer in de goot zelf terecht maar in de daarvoor bestemde onderliggende extra ruimte, handig!

De Robuust line veranda is klassiek en tegelijkertijd eigentijds. Het concept van verandaā€™s bestaat al jarenlang, maar we blijven innoveren om een moderne look en hoogstaand comfort te garanderen.