Meer leef plezier een overkapping met glazen schuifdeuren

Geniet met vrienden en familie van het vroege voorjaar tot de late avondzon. Haal buiten naar binnen met de glazen schuifdeuren. De glazen schuifdeuren bieden je bescherming tegen allerlei weeromstandigheden en geven je tegelijk een panoramisch zicht. De combinatie van hoogwaardig aluminium en glas zorgt voor een luxe uitstraling. De glazen schuifdeuren bij Mullerveranda passen vrijwel onder elke constructie. Zo kunnen ze bijvoorbeeld onder een aluminium veranda, maar ook gemakkelijk onder een houten veranda. Bij Mullerveranda ontwikkelen en produceren wij alle onderdelen zelf. Hierdoor kunnen wij hoge kwaliteit garanderen voor een lage prijs. Met een uitgebreide keuze aan accessoires maak je jouw overkapping met glazen schuifdeuren helemaal compleet.

Fundering voor een overkapping met glazen schuifdeur

Is een fundering nodig voor een glazen schuifdeur? Hoor ik je al denken.. Dat ligt er helemaal aan welke tegels jij hebt liggen in je tuin. Bij Mullerveranda adviseren wij altijd tegels van minimaal 50 cm x 50 cm die waterpas liggen. Voldoet uw tuin daar niet aan. Geen nood dan gebruiken we gewoon een funderingskoker.

Een overkapping met glazen schuifdeur voorzien van tochtstrips

Tochtstrips

De tochtstrippen zorgen voor een afdichting door middel van haartjes. Zo wordt tocht en insecten beter buiten gehouden. Je klemt ze makkelijk op het glaspaneel. Lijm is niet nodig. Zo blijft je overkapping met glazen schuifdeuren schoon. Bij Mullerveranda gebruiken wij tochtstrippen voor 10 mm dik glas.

Ideaal een overkapping met glazen schuifdeur voorzien van een schroefhandvat!

Schroefhandvat

We hebben bij Mullerveranda 2 soorten deurgrepen. De plak handvaten deze worden met kit vast geplakt op het glas. Deze laten helaas vaak los. Daarom zou ik de schroef handvaten adviseren. Er wordt een gat in het glas gemaakt en er wordt een RVS handvat op vast geschroefd. Je kunt kiezen om op elk glas paneel een schroef handvat te plaatsen, maar wanneer je kiest voor het meeneem systeem is dat misschien niet nodig.

Heel handig een overkapping met glazen schuifdeur met meeneem systeem

Meeneem systeem

Een meeneem systeem zorgt ervoor je overkapping met glazen schuifdeuren geheel schoon blijft. Dus geen vieze vinger afdrukken meer op het glas. Je trekt aan het eerste glas en het meeneem systeem trekt het ander glas mee. Zo heb je vaak ook maar een schroef handvat nodig.

Bij een overkapping met een glazen schuifdeur mag een plisse hordeur niet ontbreken.

Plissé hordeur

Heerlijk genieten van je overkapping vooral tijdens warme zomerdagen wil je de frisse wind voelen maar geen insecten. Dan is de plissé hordeur de ideale oplossing.