Kan ik mijn overkapping per maand betalen?

 

Elk seizoen heeft zijn charmes. En dus wilt u op elk moment van uw terras kunnen genieten. In de herfst glipt u naar buiten om de bladeren te zien dwarrelen en bij de eerste zomerse zonnestralen haalt u uw barbecuestel vanonder het stof. Wilt u die activiteiten ten volle beleven zonder u van regenbuien of windvlagen iets te moeten aantrekken? Met een aluminium terrasoverkapping geniet u het hele jaar door van het buitenleven, samen met uw familie en vrienden! Een overkapping wil je lang plezier van hebben, echter is het ook een grote investering. Wij bieden de oplossing.

U kunt uw overkapping per maand betalen

Muller veranda werkt samen met een lease maatschappij deze maken het mogelijk om voor u de overkapping in termijnen te laten betalen. Hoe werkt het? Wij mailen u een aanvraag voor lease. Deze dient u volledig ingevuld terug te mailen naar ons. Wij sturen het dan door naar de lease maatschappij samen met de offerte waar u graag een akkoord voor zou willen hebben. De lease maatschappij neemt het vervolgens helemaal over en staan klaar om u zo goed mogelijk te helpen om te kijken wat het beste past in uw situatie. Lease kan al vanaf een bedrag van 5000 euro. Wilt u ook uw overkapping per maand betalen vraag dan nu de gewenste informatie aan.

Uw overkapping per maand betalen biedt vele mogelijkeheden voor welke aluminium overkapping kiest u?

Een aluminium overkapping is een heerlijke plek om te genieten, bij te komen van uw dag of een goed gesprek te voeren op de lange avond. Aluminium overkappingen komen in verschillende soorten en maten. Het is goed om te weten waarvoor je gaat kiezen.Een overkapping wil je lang plezier van hebben. Kiest u voor een overkapping met een polycarbonaat dak, een glazen dak of een tuinkamer helemaal dicht. Waar u ook voor kiest. Bij Mullerveranda gaat u voor kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Kom langs in onze showroom om de optie per maand betalen te bespreken en alle modellen te zien.

Om uw overkapping per maand te betalen kunt u ook langs komen in onze showroom een van onze medewerksters help u vraag en zal uw vragen beantwoorden. Onder het genot van een drankje kunt u op uw gemak alle producten bekijken in onze showroom.