Heeft u ook een aluminium overkapping op maat nodig?

Het weer wordt weer zachter u verheugd zich op de lente wat gaat komen. Volop bezig om uw tuin weer op orde te krijgen. Wat zou dat goed passen in uw tuin zo’n mooie overkapping. U denkt er al heel lang over na. U heeft alle verschillende advertenties bekeken. Een stijlvolle overkapping die mooi aansluit bij u prachtige bloeiende tuin. Alleen een standaard maat zal niet passen. Aangezien u de veranda van muur tot muur wilt en u heeft een tussen maat. Een standaard maat daar heeft u niks aan. Geen nood. Wij hebben de oplossing een aluminium overkapping  op maat. Speciaal gemaakt op de maat die u nodig heeft. Zonder extra kosten.

Maar hoe moet ik meten bij een aluminium overkapping op maat?

De juiste maten opnemen is eigenlijk heel gemakkelijk. Zorg dat u een goed meetlint heeft en als u met zijn tweeën bent gaat het een stuk makkelijker. We hebben een breedte en uitval maat nodig. Nu kan ik me voorstellen dat het voor sommige mensen toch wel een uitdaging is om zelf te maten op te nemen. Zeker wanneer uw tuin ook nog eens niet recht loopt. Dus heeft u ook een aluminium overkapping op maat nodig? Maak dan gebruik van onze inmeet service. 

Heeft u een aluminium overkapping op maat nodig boek dan een Inmeting

Als u naar onze website gaat mullerveranda.com ziet u boven in de menubalk staan inmeting. Als u daarop klikt en uw adres gegevens invult bij bestemming. Ziet u een klein bedrag dat voldaan dient te worden. Dan komt iemand langs voor de juiste maten. Wanneer wij de opdracht daarna mogen uitvoeren van u. Wordt het zogenoemde “inmeting “bedrag in vermindering van uw totale factuur gebracht.

Zodra u de inmeting heeft geboekt gaan we deze inplannen voor u. Onze monteur komt langs voor de juiste maten. Wij rekenen geen meerprijs voor een aluminium overkapping op maat. Dit is een service die we u aanbieden.

Kies ik voor een aluminium overkapping op maat met een polycarbonaat dak of glazen dak?

Het maakt niet uit voor welke optie dak u kiest. We kunnen zowel de polycarbonaat platen, als het glas op de gewenste maat leveren. Dus heeft u een speciale maat nodig dan zit u bij Mullerveranda aan het juiste adres!