Een overkapping zwart aluminium laten plaatsen

Een overkapping zorgt voor veel extra luxe aan huis. Door uw overkapping in te richten als een tweede woonkamer, vergroot u zowel letterlijk als figuurlijk uw leefruimte. Het wordt een sfeervolle ruimte waar u vier seizoenen lang urenlang wilt doorbrengen. Zo wordt je overkapping een verlengde van je woning. Wanneer je kiest voor een overkapping met glazen dak en glazen schuifdeuren creëer je openheid. Zo laat je op een unieke manier binnen met buiten in elkaar overlopen. Maar voor welke kleur ga je kiezen? De standaard kleuren zijn Crème en Antraciet. Trends komen en gaan zo is nu bijvoorbeeld overkapping zwart aluminium een populaire kleur.

Trendy een overkapping zwart aluminium

U heeft ze vast weleens voorbij zien komen in een interieurblad of woonprogramma. Trendy steellook binnendeuren.  In mooi zwart Ral 9005.  Zo gaat dat tegenwoordig ook bij overkappingen. Bij Mullerveranda bieden wij ook andere Ral kleuren aan. Een zwarte overkapping oogt stijlvol, stoer en Robuust. Nog een paar voordelen aan een zwarte tint:

  • Zwart is universeel en tijdloos
  • Het is een mooie contrastkleur
  • Goed te combineren met andere tinten en materialen
  • Het is een krachtige kleur

 

Zoekt u een overkapping die net iets anders is? Kies dan voor bijvoorbeeld een overkapping zwart aluminium. 

 

Uitbouwen tot een tuinkamer

 

Mullerveranda heeft een breed assortiment aan verschillende voor- en zijwanden. Vaak wordt als voorwand gekozen voor een glazen schuifdeur of een aluminium schuifdeur. Aan de zijkanten wordt vaak voor en glazen schuifdeur gekozen, omdat je dan in de hete zomerdagen deze nog open kunt zetten. Heb je liever het helemaal dicht. Kies dan voor de sandwich panelen in combinatie met een spie erboven. Wil je je tuinkamer nog verder aankleden? Dat is zeker mogelijk.

 

Opties en accessoires bij een overkapping zwart aluminium

 

Bij Mullerveranda bieden wij twee opties aan voor ledverlichting. Gewone ledverlichting of dimbare ledverlichting. Wilt u voor een luxe uitstraling gaan met uw overkapping zwart aluminium dan zou ik voor de dimbare ledlampen met afstandsbediening kiezen. 

Daarnaast bieden wij bij Mullerveranda ook nog zonwering aan. Wanneer de temperaturen stijgen en de zon zich steeds vaker van zijn beste kant laat zien, is zonwering in jouw tuinkamer geen overbodige luxe. Geheel elektrisch te bedienen en kan worden voorzien van een anemometer (windmeter) en mobiele applicatie.