Aluminium veranda met glazen dak

Aluminium veranda met glazen dak

Thuiskomen en direct weer naar buiten stappen, uw tuindeuren openslaan en genieten van uw veranda met glas dak. Dat is het echte leven. Een luxe overkapping van uw terras is een waardevol verlengstuk van uw woonomgeving en echt geeft uw huis en tuin een compleet nieuwe look. Bent u op zoek naar een luxe veranda met veel lichtinval? Dan kiest u het beste voor een aluminium veranda met glazen dak. Onze Robuust veranda heeft 14 cm x 14 cm brede staanders en is ook extra stevig, daarom uitermate geschikt voor een aluminium veranda met glazen dak. Kunt u zich voorstellen hoe ontspannen dat moet aanvoelen om onder uw veranda te zitten al kijkend naar de blauwe lucht die voorbij waait.

De voordelen van een aluminium veranda met glazen dak

  1. Natuurlijke lichtinval

Dankzij een glazen dak heeft u altijd natuurlijk licht dat binnenvalt. U bent ook meer verbonden met u tuin of buitenomgeving.

  1. Goede isolatie

Een veranda met een glazen dak isoleert natuurlijk veel beter dan met een polycarbonaat dak.

  1. Luxe uitstraling

De slimme manier om uw woning meer waarde te geven. Het ziet er mooi en geeft die luxe uitstraling.

  1. Weinig onderhoud

Voor een aluminium veranda met glazen dak heb je weinig onderhoud. Af en toe schoonmaken met een goed sopje zonder bijtende middelen erin en je veranda straalt weer.

Ik wil een aluminium veranda met glazen dak, maar voor welk glas kies ik?

We bieden verschillende soorten glas aan. Ik zal hieronder de verschillen uitleggen:

  • Helder glas. De naam zelf zegt het al. Dit is gewoon glas waar u doorheen kunt kijken.
  • Getint glas. Dit glas is wat donkerder van kleur. Het heeft als voordeel dat u meer privacy heeft.
  • Melk glas. Ook wel matglas of satijnglas genoemd. Dit glas is wel transparant, maar je kunt er niet doorheen kijken. Dus met melkglas dakplaten geniet u van meer privacy. Het voordeel is ook als een vogeltje erop poept is het niet geheel zichtbaar. 

Bij ons is een aluminium veranda met glazen dak altijd voorzien van de norm en dat is veiligheidsglas dus het maakt niet uit voor welk glas u uiteindelijk kiest. 

Te warm onder een aluminium veranda met glazen dak?

Heerlijk genieten van de zon onder je overkapping met glazen dak. Maar wat als het te warm is. Daar hebben wij ook een oplossing voor. Zonwering laten plaatsen boven op de overkapping. Zo creëer je met een druk op je afstandsbediening meer schaduw op je terras.

Wenst u een aluminium veranda met glazen dak die open blijft of helemaal dicht kan?

Wie wil dat nou niet langer van buiten genieten als het najaar komt. Dat is zeker mogelijk. We bieden naast een aluminium veranda met glazen dak tal van opties aan. Bijvoorbeeld een glazen schuifdeur aan de voorkant en zijkanten. Het voordeel is je kunt alles open schuiven als het je te heet wordt. Dan kan het lekker door waaien. 

Als het buiten kouder wordt en je wilt nog gebruik maken van je veranda dan moet je al meer aan deze samenstelling gaan denken. Een aluminium schuifdeur aan de voorkant en voor de zijkanten sandwich paneel + glazen spie. Het idee van een serre of aanbouw. Let op het is geen geïsoleerd aluminium wat wij gebruiken dus geen echte aanbouw, maar met een terrasverwarmer kom je al een heel eind om de warmte erin te houden.